ویزای سنگاپور

0

ویزای سنگاپور

چگونه ویزای سنگاپور بگیریم؟

با اینکه سنگاپور از جمله کشورهای کوچک دنیا است که در ناحیه جنوب شرقی آسیا قرار دارد ولی یکی از پیشتازان اقتصادی در عرصه جهانی به شمار می‌رود که علت اصلی آن رونق صنعت گردشگری در این کشور است.

سنگاپور با برخورداری از جاذبه‌های تفریحی متنوع مانند پارک‌های استوایی و سواحل زیبا، مراکز خرید، باغ وحش، فرودگاه چانگی و امکاناتی از این قبیل به بهشتی کوچک برای گردشگران از اقصی نقاط دنیا تبدیل شده است.

از آنجایی‌که ویزای سنگاپور  یکی از ملزومات سفر به سنگاپور محسوب می‌شود، بنابراین پیش از سفر باید نسبت به تهیه آن اقدام کرد.

 

 مدارک لازم برای اخذ ویزای سنگاپور:

اسکن رنگی از صفحه اول پاسپورت
اسکن رنگی ۱ قطعه عکس با کیفیت 600 مگاپیکسل

 

 قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای سنگاپور؟

 ویزای توریستی سنگاپور :

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند.

جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، از طریق آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و همین‌طور در مرزهای ورودی انجام می‌گیرد.

ویزای توریستی سنگاپور  به‌صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد.

برای کار یا تمدید ویزا،  شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.

 

هزینه‌ی ویزای توریستی سنگاپور:

 

هزینه‌ی ویزای توریستی سنگاپور یک ماهه‌ی سنگاپور حدود 75 دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.
توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و برگه‌ی رزرواسیون قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.
ویزا توریستی سنگاپور ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۲ بار و هر بار ۱۴ روز می توانید در کشور سنگاپور اقامت کنید.

ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی سنگاپور ۱۸ روز کاری و ویزا فوری سنگاپور ۹ روز کاری زمان لازم دارد.

در صورت نیاز امکان تحویل ویزا در کشور مالزی وجود دارد. در غیر این صورت ویزا در ایران به مسافرین تحویل داده می شود.
ویزا فوری سنگاپور حتما در کشور مالزی تحویل داده می شود.