وقت سفارت انگلیس

0

وقت سفارت انگلیس

1-تعیین نوع ویزا درخواستی جهت تعیین هدف از سفر ویزاهای انگلیس از لحاظ نوع ویزا درخواستی ویزاهای انگلیس از لحاظ مدت دوره ویزا درخواستی 2- جمع آوری مدارک مورد نیاز برای سفارت انگلیس اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت در صورت داشتن دعوتنامه ،اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان:
اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.
2 قطعه عکس 4.5*3.5.
اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان.
اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج.
اصل و ترجمه رسمی شناسنامه.
اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه
از قبیل گواهی اشتغال به کار که در آن در مورد تاریخ درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق می باشد یا خیر، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی، لیست بیمه 6 ماهه گذشته، گواهی تاییدیه بیمه، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات، فیش حقوقی 6 ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و …
مدارک میزبان در انگلستان
دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد، فیش حقوقی، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده، قبوض پرداختی از قبیل آب، برق، گاز و …
اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته
سپرده های بانکی و… برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته الزامیست.
اصل و ترجمه رسمی سند ملکی، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه

ترجمه رسمی (دارالترجمه) برای تمامی مدارک فوق کافیست و ترجمه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه به اعتبار این مدارک برای سفارت انگلیس می افزاید.

به علت اینکه در روز تحویل مدارک، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمی گیرد تمامی مدارک فوق صرف نظر از اینکه قبلآ به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد، خصوصآ مدارک بانکی اعم ازدرآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود.

3- تکمیل فرم درخواست ویزا

شما ( متقاضی اخذ ویزا ) میتوانید اطلاعات فرم درخواست ویزا انگلیس را شخصاً تکمیل نمایید. البته با توجه به این تکمیل اطلاعات فرم درخواست ویزا انگلیس مهمترین مرحله در اخذ ویزا انگلستان هست توصیه میشود در صورتیکه آشنایی کافی به زبان انگلیسی و نحوه تکمیل فرم را ندارید، مسئولیت آن را به فردی مطمئن و مجرب بسپارید. همچنین میتوانید از خدمات وقت سفارت انگلیس در آژانس مسافرتی ارسطو پرواز آریان با داشتن سال ها تجربه در امر وقت سفارت و پیکاپ ویزا، استفاده کنید. جهت ثبت درخواست تکمیل فرم ویزا انگلیس با شماره تلفن زیر تماس بگیرید : 88414004

4- ترجمه مدارک

کلیه مدارک متقاضیان ویزای انگلیس باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. ترجمه رسمی ( دارالترجمه ) برای تمامی مدارک فوق کافیست. به علت اینکه در روز تحویل مدارک ، مصاحبه ای از متقاضی انجام نمیگیرد تمامی مدارک فوق صرف نظر از اینکه قبلآ به انگلستان سفر کرده اند و یا خیر ، باید کامل و دقیق باشد ، خصوصآ مدارک بانکی اعم از درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیق بیان شود. (در این مورد نیز می توانید از تیم ترجمه یزدان گشت سفیران کمک بگیرید.)

5-انتخاب کنسولگری مورد نظر جهت اخذ وقت سفارت و حضور برای مصاحبه ( تهران – آنکارا – استانبول – دبی – ابوظبی ) 6- پرداخت هزینه های مربوط 7- دریافت وقت سفارت 8– حضور در کنسولگری در روز مقرر جهت انجام مصاحبه و تحویل مدارک به سفارت  

اخذ وقت سفارت انگلستان + واریزی صندوق سفارت و ترجمه فرم های اپلیکیشن

6 ماهه مولتی در تهران ، آنکارا و دبی (  350 دلار )

2ساله مولتی در تهران ، آنکارا و دبی  ( 745 دلار )

متقاضیان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناس مربوط خانم کزازی تماس حاصل فرمایید . کانال های ارتباطی ما : شماره تماس :88414004 تلگرام : arastooparvaz@ اینستاگرام :arastooparvaz