وقت سفارت فوری و عادی

0

مشاوره تخصصی و خصوصی قبل از گرفتن وقت سفارت برای شما متقاضیان عزیز

 

وقت سفارت
arastooparvaz

اخذ وقت سفارت

اولین قدم برای اخذ ویزای شینگن دریافت وقت سفارت از کشور مورد نظر و تکمیل مدارک مورد نیاز برای مصاحبه میباشد.

مراحل دریافت وقت سفارت

  1. تماس شما با شماره تلفن ۴۲۴۶۹-۰۲۱ جهت دریافت وقت سفارت از کشور مورد نظر شما
  2. ارسال تصویر پاسپورت
  3. دریافت وقت سفارت توسط ما
  4. ارسال وقت سفارت تعیین شده برای شما

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای حوزه شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است. مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است:

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید. توجه شود که هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.
شناسنامه و کارت ملی
ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد. کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها ویزای شینگن خورده تهیه کنید.
سه قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ باشد.طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی
مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد. لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن.
سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.
بیمه مسافرتی
برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد.متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد.
شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.
برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)
برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت. این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند.
دعوت‌نامه
اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده. اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.
توجه مدارک در برخی از کشورها مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

 

برای مشاوره تخصصی و دریافت وقت سفارت با ما تماس بگیرید
ارسطو پرواز : ۴۲۴۶۹
کانال ما را در تلگرام دنبال کنید arastooparvaz@

امکان نظردهی غیر فعال شده.