ویزای توریستی کانادا

0

ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای ۵ ساله مولتی کانادا

ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای کانادا

ویزای توریستی کانادا معمولا به دو صورت ویزای تک و مالتی پل میباشد .

یک بار ورود (single entry visa): به وسیله ی این نوع ویزا می توانید تنها یک بار به کانادا سفر کنید

ویزای مالتی پل (multiple entry visa): به وسیله این ویزا می توانید تا زمان اعتبار ویزای خود به دفعات به کانادا سفر کنید

 

 

 

آیا شما واجد شرایط اخد ویزای توریستی کانادا هستید ؟

شما باید به مقامات مهاجرت موارد زیر را ثابت کنید تا درخواست شما برای اخذ ویزای توریستی مورد قبول واقع شود .

.شمایک گذرنامه معتبر دارید

.شما در وضع جسمانی خوبی هستید

.شما باید منابع مالی خود رابرای تامین هزینه ها تا زمانی که در کانادا هستید را معرفی کنید .

.شما در کشوری خارج از کانادا اقامت دارید و پس از بازدید از کانادا به کشور خود بر میگردید.

.شما میخواهید در مدت زمان محدود و در یک دوره خاص در این کشور بمانید و قصد ماندن در این کشور را ندارید

.شما قصد ترک کانادا را بعد از پایان یافتن بازدید از کشور دارید

.شما قصد اشتغال در کانادا را ندارید

.شما هیچ سابقه کیفری ندارید

.شما هیچ گونه خطر امنیتی برای این کشور ندارید

.شما هیچ گاه قوانین این کشور را زیر پا نمیگذارید

.ممکن است لازم باشد تا شما معاینه پزشکی  انجام دهید

 

 

 

ویزا کانادا

مراحل درخواست ویزای توریستی کانادا

مرحله اول : در این مرحله تایید میکنید که در خواست شما برای ویزای کانادا از چه طریقی انجام می شود.

*شما به دو راه می توانید برای ویزای توریستی کانادا اقدام نمایید.

روش اول (در خواست حضوری): هر زمانی که مدارک درخواستی را تکمیل کردید می توانید به یکی از سفارتخانه های کانادا مراجعه فرمایید و مدارک خودرا جهت ثبت نام تحویل دهید.

در این روش وجه مورد نظر باید ضمیمه مدارک باشد شما باید تمام پیگیری های لازم را از طریق کدی که کارگزار سفارت به شما میدهد انجام دهید

روش دوم (درخواست آنلاین ): در این روش شما به جای حضور در سفارت کانادا و تحویل آن به صورت دستی می توانید مدارک اسکن شده خود را در سایت رسمی سفارت کانادا آپلود کنید و بعد از آپلود این مدارک شما به مدت ۳۰ روز فرصت دارید تا برای انگشت نگاری به یکی از مراکز مراجعه نمایید و مراحل ثبت نام خود را تکمیل نمایید

 

مرحله دوم : دانلود تمامی فرم ها از سایت و تکمیل اطلاعات

مرحله سوم : آماده کردن مدارک ساخته شده در چک لیست های دانلود شده

مرحله چهارم : پرداخت هزینه های بررسی پرونده

مرحله پنجم : ارسال فرم درخواست در سایت رسمی سفارت کانادا و دریافت یک رسید برای پیگیری نتیجه ی اعلان شده از سوی سفارت

مرحله ششم : پیگیری نتیجه درخواست ویزای توریستی خود به صورت آنلاین

 

آژانس ارسطو پرواز آریان  با سالها تجربه در اخذ ویزای مختلف از کشور کانادا با تکیه بر مشاورین و کارشناسان برتر خود در زمینه امور مهاجرت و دریافت ویزای توریستی

کانادا اماده ارائه خدمات و مشاوره های تخصصی به متقاضیان عزیز می باشد

 

ویزای تخصصی و تضمینی توریستی کانادا

 

کانادا هر ساله در سرتاسر دنیا مهاجران زیادی را می پذیرد اما یکی از معضلات برای ویزای تضمینی کانادا

این است که قوانین مهاجرت به کانادا مدام در حال تغییر است و در نتیجه موافقت و عدم موافقت سفارت کانادا

مرتب در حال نوسان است .شرایط هر متقاضی با متقاضی دیگر متفاوت است. از این رو قبولی و عدم قبولی

سفارت با درخواست ویزا با توجه به شرایط هر متقاضی فرق دارد

 

آژانس ارسطو پرواز آریان  با داشتن سالها سابقه در زمینه امور ویزا و آشنایی با چگونگی پذیرش سیستم سفارت خانه ها

و آگاهی از قواینن و شرایط کنونی سفارت کانادا شما عزیزان را در اخذ ویزای تضمینی کانادا یاری می کند

کارشناسان با تجربه ارسطو پرواز آریان در ابتداشرایط هر متقاضی را برررسی کرده و با توجه به شرایط هر متقاضی بهترین

و سریع ترین راه را برای اخذ ویزای کانادا ارائه میدهد

 

اخذ ویزای کانادا تضمینی :

یکی از شرایط اخذ ویزای کانادا که تا حدی صدور ویزای کانادا را تضمین می نماید وجود یک دعوت نامه رسمی می باشد

اما اگر فردی دعوت نامه نداشته باشد کارشناسان ارسطوپرواز برای متقاضی یک دعوت نامه بسیار معتبر در پرونده وی قرار می دهد

و از این رو هیچ جای نگرانی وجوود ندارد

 

پروسه کاری اخذ ویزای کانادا

از زمان تحویل مدارک تا صدور نامه وک (vac) حدود ده روز کاری زمان میبرد و متقاضی باید به سفارت کانادا در آنکارا

برای انگشت نگاری مراجعه نماید .بعد از آن حدود سی تا چهل روز کاری طول میکشد که ویزای کانادا برای متقاضی صادر شود

برای درخواست  ویزای کانادا با متقاضی یک قرارداد بسته می شود که در آن اطلاعات متقاضی مانند ادرس و شماره تماس وی

و اطلاعات دیگر مانند هزینه های قرارداد ذکر می شود .

 

 

مدارک مورد نیاز سفارت کانادا

۱- اصل پاسپورت با حداقل دوازده ماه اعتبار از زمان خروج (امضا شده +پاسپورت قدیم )

۲-دو قطعه عکس (رنگی-زمینه سفید- ۷۰% چهره -۴*۶) عکس پاسپورت و ویزای قبلی قابل قبول نیست

۳- اصل شناسنامه با ترجمه +کارت ملی

۴-اصل کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت (آقایان)

۵-اصل سند ازدواج (متاهلین)

۶-مدارک مالی و بانکی: ریز پرینت بانکی ۶ ماهه اخر و تمکن مالی (با درج ارز دلاری یا یوررویی) به لاتین -با مهر بانک(حساب کوتاه مدت یا جاری)

در صورت داشتن حساب بلند مدت اصل سند سپرده بلند مدت لازم است (سرمایه گذاری بلند مدت بانکی ) به لاتین

۷- ارائه مدارک شغلی مربوط به شغل مربوطه

۸- اصل سند ملکی

 

پروسه اخذ ویزای تضمینی کانادا نیاز به تجربه  آگاهی کافی از شرایط و قوانین سفارتخانه کانادا برای صدور ویزا دارد

آژانس ارسطو پرواز آریان با سالها تجربه تضمین می کند روند اخذ انواع ویزای کانادا را از موثر ترین روش ها و با تکیه برقوانین دقیق اخذ و صدور ویزا پیگیری نموده و نگرانی متقاضیان از ریجکت شدن پرونده بر طرف می نماید

امکان نظردهی غیر فعال شده.