مدارک مورد نیاز سفارت یونان

0

مدارک مورد نیاز  سفارت یونان

 

arastooparvaz
arastooparvaz

 

 

کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

گذرنامه

اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.  ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک.

عکس

6 قطعه عکس 4*6 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.( حداکثر برای 6 ماه اخیر)

شناسنامه

اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

مدارک بانکی

اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان لاتین با مهر بین الملل بانک

در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می­باشد.

ضمنا­ً گواهی حساب یا سپرده از مؤسسه­ های مالی و اعتباری قابل قبول نمی­باشد.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال باشد.

اصل و ترجمه سند مالکیت.

اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.

د) بازنشسته ­ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه­ دار.

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000  ریال  در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت ­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه  A4 و در یک نسخه ارائه شود.

آدرس سفارت یونان در تهران :

آفریقا(جردن)- بلوار ‏اسفندیار- پلاک ۴۳‏

تلفن:  ‏۲۲۰۵۳۷۸۴‏، ‏۲۲۰۵۰۵۳۳‏

روز و ساعت کار :

یکشنبه تا پنجشنبه، (جهت ویزا) دوشنبه و سه شنبه ۱۲- ۱۰‏

مشاوره تخصصی رایگان در امر ویزا

اخذ وقت سفارت عادی و فوری

اخذ ویزای تضمینی

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه کزازی تماس بگیرید .

کانالهای ارتباطی ما :

تلفن تماس :88414004

arastooparvaz@

arastooparvaz.com

arastooparvaz

arastooparvaz
arastooparvaz