ویزا تایلند

0

ویزا تایلند

چگونه ویزا تایلند بگیریم؟

با اینکه تایلند از جمله کشورهای کوچک دنیا است که در ناحیه جنوب شرقی آسیا قرار دارد ولی یکی از پیشتازان اقتصادی در عرصه جهانی به شمار می‌رود که علت اصلی آن رونق صنعت گردشگری در این کشور است.

برای گرفتن ویزای توریستی تایلند لازم نیست خودتان به سفارت تایلند بروید.

سفارت این کشور ویزای توریستی تایلند را بدون نیاز به مصاحبه صادر می‌کند.

شما می‌توانید مدارکتان را به کارگزار بدهید.

آژانس ارسطوپرواز کارگزار ویزای تایلند است.

برای ویزاهای تجاری و بلندمدت لازم است وقت مصاحبه داشته باشید و شخصاً به سفارت مراجعه کنید.

از آنجایی‌که ویزای تایلند یکی از ملزومات سفر به تایلند محسوب می‌شود، بنابراین پیش از سفر باید نسبت به تهیه آن اقدام کرد.

 

 مدارک لازم برای اخذ ویزا تایلند:

برای گرفتن ویزای توریستی تایلند در مرحله‌ی اول باید بدانید چه مدارکی لازم دارید. این مدارک را آماده کنید و به کارگزاری زورق ارائه کنید:

۱. اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار

۲. دو قطعه عکس ۴*۶؛ عکس باید رنگی با زمینه‌ی سفید و با عکس پاسپورت متفاوت باشد.

۳. بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

۴. تاییدیه رزرو هتل در تایلند

۵. کپی کارت ملی

۶. کپی تمام صفحات شناسنامه

۷. تمکن مالی با مبلغ حداقل هشت میلیون تومان

توجه توجه:

  • گواهی تمکن مالی باید به زبان انگلیسی باشد و بانک صادرکننده آن را مهر کند.
  • پاسپورت باید حداقل یک صفحه‌ی سفید برای چاپ ویزا داشته باشد.
  • رزرو هتل و پرواز لازم نیست قطعی باشد.
  • کپی شناسنامه، کارت ملی، رزرو هتل و پرواز حتماً باید روی برگه‌های جداگانه و در قطع A۴ باشد.

 

 قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزا تایلند؟

ویزا توریستی تایلند به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند.

ویزا توریستی تایلند به‌صورت سه ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد.

 

سفارت پادشاهی تایلند برای مسافرهای ایرانی که قصد دارند توریستی به این کشور سفر کنند، ویزای یک ماهه صادر می‌کند.

ویزا توریستی تایلند تا سه ماه بعد از صدور معتبر است. اما از زمانی که وارد خاک این کشور شوید، می‌توانید یک ماه در تایلند بمانید.

ویزا توریستی تایلند یک‌بار ورود است.

در ویزا توریستی تایلند شما اجازه‌ی کار یا اقامت ندارید. در صورتی که بدون اجازه‌ی اشتغال در تایلند به کار مشغول شوید، مطابق قوانین پادشاهی تایلند جریمه خواهید شد.

اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید بیشتر از زمان ویزا در تایلند بمانید، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید و درخواست کتبی برای تمدید زمان ویزا بدهید.

ماندن در تایلند بعد از پایان زمان ویزا جریمه‌ی سنگینی دارد. حتمآ اگر یک روز بیشتر از زمان ویزای خود در این کشور بمانید با دردسرهای زیادی روبرو می‌شوید.

در زمان درخواست ویزا حتماً باید در ایران باشید. اگر از کشور دیگری برای گرفتن ویزای توریستی تایلند اقدام می‌کنید، باید اجازه‌ی اقامت در آن کشور را هم داشته باشید.

 

ویزای تایلند چند روزه صادر می‌شود؟

مدت زمانی که باید برای صدور ویزا منتظر بمانید به نوع ویزا بستگی دارد.

صدور ویزای توریستی یک ماهه‌ی عادی تایلند ۷ تا ۱۰ روز کاری طول می‌کشد.

برای ویزای توریستی یک ماهه‌ی فوری هم باید ۳ تا ۴ روز کاری منتظر بمانید.

منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت تایلند در تهران است. روزهای جمعه، شنبه و تعطیلات رسمی سفارت، روز کاری محسوب نمی‌شوند.

 

قیمت ویزای تایلند

برای دریافت قیمت ویزا تایلند با ما در تماس باشید.

۸۸۴۱۴۰۰۴

سفارت تایلند در تهران کجاست؟

آدرس سفارت تایلند در تهران:

میدان بهارستان، خیابان ابن سینا، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه‌ی استقلال، پلاک ۴ است.

 

 

امکان نظردهی غیر فعال شده.