ویزای مولتی کانادا

0

ویزا مولتی کانادا چیست

اگر از متقاضیان ویزای کانادا هستید حتما باید نام ویزای مالتیپل یا ویزای ۵ ساله ی کانادا را شنیده اید و باید در این رابطه بیشتر بدانیدویزای مولتی کانادا چیست و چه مزایاییی دارد ؟؟و همچنین برای اخذ ویزای مولتی کانادا چه مدارکی نیاز است ؟در اینجا توضیحات کاملی در رابطه با ویزای مالتی برای شما شرح می دهیم .

مزیت های ویزای بلند مدت ۵ ساله مولتی کانادا

۱- اولین مزیت این ویزا مولتی پل است اینکه به دارنده این ویزا اجازه میدهد که به دفعات به کانادا سفر کند

۲-از طریق کلیه ی مرزها و از طرق مختلف

توجه : ویزای مولتی پل تا یک ماه از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است

۳- طبق دستور العمل اداره مهاجرت کانادا چنین ویزایی به طور معمول شامل دو گروه زیر می باشد

۳-۱ افرادی که به دلایل مورد قبول کنسول گری به طور مداوم به کانادا سفر می کنند

۳-۲ پدرو مادر های مسن و بازنشسته ایی که قبلا از طریق فرزندانشان به کانادا مهاجرت کرده باشند

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است  تقاضای پدر مادرها برای ویزای کانادا را با دید اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد به ویژه پدر مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ایی برای کار و زندگی در کانادا ندارند

مزایای ویزای مولتی کانادا چیست؟

مهمترین مزیت ویزای مولتی کانادا رفت و آمد بدون محدودیت به این کشور و عدم نیاز به تمدید هر ساله این ویزا است.اما می توان موارد دیگری را نیز به نوع ویزا اضافه کرد از جمله :

۱- دفعات متعدد ورود به کانادا بدون محدودیت

۲-ورود به کانادا از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف

۳- امکان اقامت ۶ ماهه برای هر بار ورود به خاک کانادا

۴- پس از گذشت ۶ ماه از اقامت در کانادا ،تنهای کافی است فرد یک خروج چند ساعته از خاک کانادا داشته باشد و در بازگشت مجدد به کانادا،اقامت وی به مدت ۶ ماه دیگر بلامانع است

 

ویزای تضمینی مولتی کانادا

با اینکه بسیارزی از موسسات به ظاهر حرفه ایی با هدف درآمد زایی بیشتر از خدمات ویزای مولتی کانادا به عنوان خدمات تضمینی یاد میکنند اما وافعیت اساسی این است که هیچ تضمینی در روند گرفتن هیچ نوع ویزایی وجود ندارد مخصوصا کشوری همچون کانادا نکته قابل توجه آنچاست که فرد متقاضی با انتخاب موسسه ایی معتبر و کارنامه و رزومه مشخص در امور مهاجرتی می تواند شانس خود را برای موفقیت در دریافت ویزای مولتی کانادا تضمینی به حداکثر برساند .

 

نکته بسیار مهم و قابل توجه در این است که

اولا : تکمیل درست دقیق شفاف فرم درخواست ویزا که کارشناسان ما برای شما در آن بسیار شمارو راهنمایی کنند

دوما: افسر مهاجرت

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای مولتی کانادا یا ۵ ساله کانادا

از آنجایی که مراحل تکمیل پرونده،پیکاپ مدارک و صدور ویزا توسط سفارت کانادا بازه ایی ۱۶۰ روز کاری را اعلان کرده ازائه پاسپورتی که دست کم ۱ سال اعتبار از آن باقی مانده باشد ،ضروری است مدارک مورد نیاز برای ویزای مولتی کانادا موارد زیر را شامل می شود

دو قطعه عکس ۴*۶  رنگی جدید با زمینه سفید به همراه فایل عکس

اصل گذرنامه فعلی و اصل کلیه پذرنامه های قبلی (اسکن تمامی ویزاهای دریافتی طی ۱۰ سال گذشته ) در صورت وجود

ترجمه شناسنامه

ترجمه سند ازدواج (متاهلین)

ترجمه اسناد ملکی همچون خانه ،زمین ، مغازه

گواهی تمکن مالی ترجمه شده از بانک به همراه پرینت گردش حساب در ۴ ماه گذشته به مهرمور به مهر بانک به نام متقاضی (حداقل ۱۰۰ میلیون )

ترجمه گواهی اشتغال به کار برای متقاضی به همراه ترجمه روزنامه رسمی شرکت یا پروانه کسب

ترجمه گواهی اشتغال به کار همسر

ترجمه بیمه متقاضی و همسر در صورت وجود

تکمیل فرم درخواست ویزا

نکات بسیار مهم که باید به آن توجه کامل داشته باشید :

نقض در تکمیل دقیق و شفاف فرم درخواست یکی از مهمترین عواملی است که به رد یا اصطلاحا ریجکت درخواست ویزا می انجامد بنابراین مشاوره و بهره مندی از کارشناساب مجرب از خدمات حقوقی و موسسه ایی معتبر بسیار ارزشمند است و شرکت هواپیمایی ارسطو پرواز آریان میتواند در این پروسه بسیار به شما برای رسیدن به هدفتان  کمک شایانی بکند

 

شرکت هواپیمایی ارسطوپرواز آریان

شماره تماس ۴۲۴۶۹

 

 

 

 

 

پاسخ دهید