اخذ ویزای فیلیپین

0

اخذ ویزای فیلیپین

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای فیلیپین:

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 7 ماهه .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 تمام رخ رنگی با پس زمینه سفید .
  3. دریافت نامه تمکن مالی از بانک و گردش 3 ماه آخر سپرده ( موجوی سپرده هر چه قدر بیشتر باشد جهت دریافت ویزا بهتر است ) .
  4. رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل .
  5. در برخی موارد چک ضمانت بازگشت .
  6. کپی شناسنامه و کارت ملی صفحه اول و دوم و توضیحات.
  7. مشخصات کامل فردی.

انواع ویزا برای کشور فیلیپین:

  1. ویزا توریسیتی فیلیپین
  2. ویزا تجاری فیلیپین
  3. ویزا تحصیلی فیلیپین

نکاتی در مورد ویزا توریستی فیلیپین:

مدت اعتبار ویزا توریستی فیلیپین از تاریخ صدور 3 ماه می باشد و شما پس از ورود 1 ماه اجازه اقامت در این کشور را دارید. دریافت ویزا توریستی فیلیپین حداقل 7 – 10 روز کاری زمان نیاز دارد.

هزینه ویزای فیلیپین:

جهت آگاهی از قیمت و هزینه ویزای فیلیپین با کارشناسان ما در ارتباط باشید. هزینه ویزای فیلیپین 170 دلار میباشد.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور فیلیپین ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.