وقت سفارت فرانسه

0

وقت سفارت فرانسه

یکی از کشور های اروپای غربی است فرانسه یکی از سه کشوری است که دارای سواحلی هم در دریای مدریترانه و نیز در اقیانوس اطلس می باشد

از دید اقتصادی، پنجمین اقتصاد بزرگ جهان و از نظر برابری قدرت خرید رتبهٔ هفتم جهان است.

فرانسه در زمینه‌هایی چون فرهنگ، علوم بنیادی، صنعت و فناوری، هنر، نظام، اقتصاد و سیاست، فرانسه یکی از کشورهای مهم و تأثیرگذار جهان می‌باشد.

فرانسه بزرگ‌ترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا و همچنین سومین کشور بزرگ در همه قاره اروپا به‌شمار می‌آید. جمعیت فرانسه در حال عبور از مرز ۶۷ میلیون تَن است که با این شمار، فرانسه در رتبه دومین کشور پرجمعیت پس از آلمان در اتحادیه اروپا قرار می‌گیرد.

مدارک مورد نیاز وقت سفارت فرانسه

  • اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار از زمان خروج( امضاء شده ) و پاسپورت قدیم.
  • ۶قطعه عکس (رنگی- زمینه سفید-۷۰%چهره-۵*۴٫۵) عکس پاسپورت و ویزاهای قبلی قابل قبول نیست .
  • اصل شناسنامه با ترجمه .
  • مدارک مالی و بانکی:
  • ریز پرینت بانکی ۲ماه اخر و تمکن مالی(با درج ارز دلاری یا یورویی) به زبان انگلیسی
  • در صورت داشتن حساب بلند مدت ، اصل سند سپرده بلند مدت لازم است.(سرمایه گذاری بلند مدت بانکی) ترجمه رسمی.
  • اصل سند ملکی یا وکالت بلا عزل به همراه اصل سند ملکی(در صورت در رهن بودن سند ملکی باید از بانک نامه مانده حساب دریافت نمایید).
  • مدارک شغلی:
  • پزشکان: پروانه مطب+کارت نظام پزشکی+شرح درآمد شغلی.
  • مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی+شرح درآمد شغلی
  • وکلا:پروانه وکالت/کارت وکالت+شرح درآمد شغلی.
  • کسبه: پروانه کسب /کارت بازرگانی در صورت داشتن.

صاحبان شرکتها:روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت + کارت بازرگانی در صورت داشتن.

کارمند بخش خصوصی: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا +ترجمه به زبان انگلیسی)+ لیست بیمه ۱ساله.                

  • ساختمان سازها:اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی.
  • مشاغل دولتی:حکم کارگزینی + آخرین فیش حقوقی.
  • بازنشسته ها : حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی + دفترچه بیمه.
  • دانش آموزان و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل تائیدیه ثبت نام دانشگاه یا مدرسه+مرخصی تحصیلی .
  • در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ایشان کسب میشود + سند ازدواج.
  • در صورت سفر کودک موافقتنامه محضری از سرپرست کودک لازم است.

مدارک فوق فقط به روز شده مورد قبول میباشد .

توجه در وقت سفارت فرانسه :

در هنگام دریافت ریز پرینت بانکی از بانک دقت شود به اسم مشتری در برگه بانکی و مهر بانک در همه صفحات ریز پرینت.

هزینه استعلام سند ملکی و ترجمه مدارک به عهده مسافر  می باشد.

 

ارسطوپرواز آریان 

شماره تماس ۴۲۴۶۹

پاسخ دهید