مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

0

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

ویزای ایتالیا
arastooparvaz

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نیست.

  1. اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی
    • مدت اعتبار باید حداقل 6 ماه از تاریخ ورود باشد.
    • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.
  2. 6 قطعه عکس 3 در 4 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد.
    • حداکثر برای 6 ماه اخیر باشد.
    • عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.
  3. اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
  4. اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
    • حساب های جاری: کارکرد سه  ماه اخیر به زبان انگلیسی
    • سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود
      • ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضای بانک
      • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.
  5. اصل و ترجمه سند مالکیت.
  6. اصل و ترجمه مدارک شغلی
    • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
    • وکلا: پروانه وکالت
    • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان
    • بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
    • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
    • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات
    • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.
    • دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل
      • جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.
  7. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند رضایت نامه محضری الزامی است. رضایت نامه محضری علاوه بر ترجمه نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.
  8. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.
    • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد
    • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.
    • چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.
    • کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند. 
    • لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.
آدرس سفارت ایتالیا در تهران:
تهران، خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد،
نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، پلاک ۱۵
تلفن تماس : تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲ الی 3
اخذ وقت سفارت ایتالیا عادی و فوری و تجاری اخذ ویزای ایتالیا تضمینی
مشاوره تخصصی رایگان در امور ویزا
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه کزازی تماس بگیرید.
کانال های ارتباطی ما:
تلفن تماس : 88414004
arastooparvaz@
arastooparvaz.com
ویزای ایتالیا
arastooparvaz