مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه

0

مدارک  مورد نیاز سفارت فرانسه

arastooparvaz
arastooparvaz

 

گذرنامه

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه  از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

عکس

6 قطعه عکس 4*6 رنگی ،  تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد،  حداکثر برای 6 ماه اخیر عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.

شناسنامه

اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

مدارک بانکی

اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی       باشد .   A4  .

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده ­های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال  باشد.

مدارک ملکی

اصل سند مالکیت.

مدارک شغلی

اصل  مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و  میزان حقوق دریافتی ، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، ( اصل  نامة اشتغال به تحصیل )

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین  سفر می کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000  ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ A4 دارند.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد

آدرس و شماره تماس سفارت :

خیابان نوفل لوشاتو- ‏پلاک ۶۶-۶۴‏

۶۴۰۹۴۰۰۰

روز و ساعت کاری سفارت :

یکشنبه تا پنجشنبه ۱۶- ۸/۳۰‏

مشاوره تخصصی رایگان در امر ویزا

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه کزازی تماس بگیرید .

کانال های ارتباطی ما :

تلفن تماس : 88414004

کانال تلگرام : arastooparvaz@

www.arastooparvaz.com

arastooparvaz
arastooparvaz

arastooparvaz
arastooparvaz

arastooparvaz
arastooparvaz