مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

0

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند و نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نیست.

1. گذرنامه
اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه¬ های قبلی.
1. مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
2. ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
2. عکس
6 قطعه عکس 3.5 در 4.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
3. شناسنامه
اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن
4. مدارک بانکی
اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
• حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
• سپرده ¬های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک .باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ریال باشد.
5. مدارک ملکی
اصل و ترجمه سند مالکیت
6. مدارک شغلی
اصل و ترجمه مدارک شغلی:
1. پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
2. وکلا: پروانه وکالت.
3. مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.
4. بازنشسته ¬ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
5. مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
6. در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
7. معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
8. دانش آموزان، دانشجویان، (اصل و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل(
• دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می¬باشد. برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می¬کنند، رضایت¬نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
9. اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم¬ های خانه ¬دار.
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می¬باشد. اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می¬ماند.
چک رمزدار یا ضمانت¬نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت¬ های بیشتر متعاقبا¬ اعلام می¬گردد.
لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.
آدرس سفارت سوئیس در تهران :
الهیه، خیابان شریفی ‏منش، نبش کوچه یاسمن، ‏پلاک ۲‏
شماره تماس : ۲۲۰۰۸۳۷۳، ۲۲۰۰۸۳۳۳
روز و ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه ۱۵/۳۰- ۷/۳۰ و پنجشنبه ۱۳/۳۰- ۷/۳۰‏
مشاوره تخصصی رایگان در امر ویزا
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه کزازی تماس بگیرید .
کانال های ارتباطی ما :
تلفن تماس : 88414004
arastooparvaz@
arastooparvaz.com

تلفن تماس : تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲ الی 3

arastooparvaz
arastooparvaz