مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس

0

وقت سفارت : ۳۹۰/۰۰۰ تومان

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس می بایست به انگلیسی ترجمه شوند و نیازی به تائیدیه دادگستری و امور خارجه نیست.

– مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس:

۱٫ گذرنامه
اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی.
۱٫ مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.
۲٫ ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
۲٫ عکس
۶ قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی, تمام رخ با زمینه سفید, کاملاً از روبرو, بدون لبخند, بدون عینک, گردی صورت کاملاً مشخص باشد, حداکثر برای ۶ ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)
۳٫ شناسنامه
اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن
۴٫ مدارک بانکی
اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)
• حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
• سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک, همراه با مهر شعبه و امضاء بانک. باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.
۵٫ مدارک ملکی
اصل و ترجمه سند مالکیت
۶٫ مدارک شغلی
اصل و ترجمه مدارک شغلی:
۱٫ پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان, پروانه دائم پزشکی, کارت نظام پزشکی
۲٫ وکلا: پروانه وکالت.
۳٫ مشاغل دولتی: حکم کارگزینی, آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال, سمت و میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.
۴٫ بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی, ارائه آخرین فیش حقوقی.
۵٫ مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
۶٫ در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
۷٫ معلمان, اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
۸٫ دانش آموزان, دانشجویان, (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)
• دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند, علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل, ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد. برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می کنند, رضایت نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.
۹٫ اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار.
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می باشد. اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر, نزد آژانس باقی
می ماند.
چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.
لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.
لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.
آدرس سفارت سوئیس در تهران :
الهیه, خیابان شریفی ‏منش, نبش کوچه یاسمن, ‏پلاک ۲‏
شماره تماس : ۲۲۰۰۸۳۷۳, ۲۲۰۰۸۳۳۳
روز و ساعت کاری : شنبه تا چهارشنبه ۱۵/۳۰- ۷/۳۰ و پنجشنبه ۱۳/۳۰- ۷/۳۰‏
مشاوره تخصصی رایگان در امر ویزا
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه  تماس بگیرید .
کانال های ارتباطی ما :
تلفن تماس : ۰۲۱-۴۲۴۶۹
arastooparvaz@
arastooparvaz.com

 

arastooparvaz
arastooparvaz

امکان نظردهی غیر فعال شده.