مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

0

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

ویزای تضمینی به همراه دعوتنامه 

شامل خدمات:

سه شب اقامت در هتل های ۴ ستاره مرکز شهر همراه با صبحانه+ بیمه مسافرتی+ خدمات ویزا

فقط ۹۹۰ یورو

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارند بدون نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه ۱۰۰ % تضمینی

مدراک مورد نیاز سفارت اسپانیا در تهران

لیست و ترتیب مدارک مورد نیاز

  1. فرم درخواست روادید همراه با یک قطعه عکس متعلق به زیر ۳ ماه اخیر ، همراه با امضاء در صفحات سوم و چهارم- در صورتیکه متقاضی زیر ۱۸ سال می باشد، این صفحات می بایست توسط پدر و مادر امضا شود
  2. پرینت وقت مصاحبه
  3. دعوتنامه (در صورت داشتن) اصل دعوتنامه پلیس و کپی آن به همراه کپی کارت شناسایی یا کارت اقامت شخص دعوت کننده _ دعوتنامه شرکتی و غیره ، کپی کافی می باشد
  4. رزرواسیون هتل، رزرواسیون پرواز، بیمه نامه مسافرتی با پوشش بیمه به زبان انگلیسی، هر سه با مدت یکسان
  5. مدارک شغلی: نامه اشتغال به کار ، فیش حقوقی، مدراک ثبت شرکت/جواز کسب / آگهی تاسیس و تغییرات و غیره، پروانه پزشکی / مهندسی/ وکالت، لیست پرداختی بیمه تامین اجتماعی( ترجمه اسپانیایی)
    متقاضیانی که دانشجو هستند می بایست ترجمه اسپانیایی اشتغال به تحصیل ارائه دهند
  6. مدارک مالی – بانکی : ریز گردش ۶ ماه اخیر + نامه تمکن مالی هر دو از یک حساب که تنها تا یک ماه اعتبار دارند، به زبان انگلیسی با مهر بانک، با ذکر تاریخ افتتاح حساب، متقاضی می تواند به دلخواه خود چندین حساب ارائه دهد
    متقاضیانی که در اسپانیا صاحب حساب می باشند، می بایست نامه بانک و ریز گردش ۶ ماه آن را ارائه دهند
  7. مدارک ملکی – اسناد مالکیت ( ترجمه اسپانیایی) در صورت داشتن ملک در اسپانیا می بایست Nota simple و کپی سند ارائه شود
  8. ترجمه تمامی صفحات شناسنامه ( ترجمه اسپانیایی)
  9. متقاضیان زیر ۱۸ سال که با کسی غیر از والدین خود اقدام می نمایند، می بایست اجازه نامه محضری از والدین ، و اگر با یکی از والدین خود اقدام می کنند، می بایست اجازه نامه محضری از والد دیگر داشته باشند. ( ترجمه اسپانیایی)
  10. کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه فعلی، به صورت جداگانه در برگ A 4 صفحه اول گذرنامه می بایست امضا شده و سپس کپی شود
  11. کپی از تمام صفحات استفاده شده (اعم از ویزا و مهر) گذرنامه قبلی، به صورت جداگانه در برگ A 4
  12. اصل گذرنامه ( امضا شده برای بزرگسالان)
  13. هزینه ویزا و ثبت ویزا به یورو

توجه: عکس های که با مشخصات زیر مطابقت نداشته باشند، قابل قبول نخواهند بود.

لطفا عکسی که به تازگی گرفته شده است(مدت زمان آن بیشتر از ۳ ماه نباشد) و قبلا در پاسپورت استفاده نشده است را ارائه دهید. عکس باید رنگی باشد و:

  • عکس در پس زمینه سفید گرفته شده باشد تا تضادی با زمینه داشته باشد و جزییات قابل تشخیص باشد.
  • عکس باید شفاف بوده و صورت در مرکز آن قرارگرفته شده باشد.
  • عکس در کاغذ معمولی عکاسی چاپ شده باشد.
  • گردی کامل صورت ، بدون لبخند (بدون عینک آفتابی، هر گونه کلاه ، مگر اینکه متقاضی چنین اقلامی را بخاطر اعتقاد مذهبی یا پیشینه ی قومی خود بپوشد).
  • لطفا عکس ها را به فرم درخواست ویزا ضمیمه کنید.

توجه: لطفا این دستورالعمل را به دقت دنبال کنید. اگر عکس فاقد شرایط ذکر شده باید، درخواست ویزای شما ثبت نخواهد شد. در مرکز درخواست ویزا مکانی برای گرفتن عکس با مشخصات تعیین شده در نظر گرفته شده است.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

* کلیه مدارک نیاز به ۲ سری کپی در برگۀ A4 دارند.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

آدرس سفارت اسپانیا در تهران

دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰.

شماره تماس : تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ –۲۲۵۶۸۶۸۴

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶- ۹

مشاوره تخصصی رایگان در امور ویزا

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه آقای ربیعی تماس بگیرید

کانال های ارتباطی ما

شماره تماس :۸۸۴۱۴۰۰۴-۰۲۱۴۲۴۶۹

arastooparvaz.com

arastooparvaz@

 

 

arastooparvaz
مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا
مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا
مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

امکان نظردهی غیر فعال شده.