مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

0

مدارک مورد نیاز سفارت اسپانیا

arastooparvaz

 

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه اسپانیایی دارند بدون نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه

گذرنامه

1) اصل  گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی  به همراه کپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحات سفید.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

عکس

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً  از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک ، گردی صورت کاملاً مشخص باشد،  حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

شناسنامه

3) اصل شناسنامه و ترجمه  به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

مدارک بانکی

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی  ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4  باشد.)

الف) حساب های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) سپرده ­های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود

* ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال  باشد.

مدارک ملکی

5) اصل و ترجمه سند مالکیت.

مدارک شغلی

6) اصل  و ترجمه مدارک شغلی

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

د) بازنشسته­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.

ی) معلمان ، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش آموزان، دانشجویان، ( اصل  و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل )

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین  سفر می کنند رضایت­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد.

8)  اصل و ترجمه مدارک شغلی  و مالی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­ های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

* کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگۀ A4 دارند.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.

آدرس سفارت اسپانیا در تهران

دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰.

شماره تماس : تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ –۲۲۵۶۸۶۸۴

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶- ۹

مشاوره تخصصی رایگان در امور ویزا

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانتر مربوطه  کزازی تماس بگیرید

کانال های ارتباطی ما

شماره تماس :88414004

arastooparvaz.com

arastooparvaz@

 

 

arastooparvaz
arastooparvaz

arastooparvaz

arastooparvaz